Welpen 8 tot 11 jaar, 3e tot 5e leerjaar, jongens

Ben jij een welp? Leuk! Dan ben jij 8, 9, 10 of 11 jaar. En zit je in het derde, vierde of vijfde leerjaar. Op de scouts ga je op avontuur. Samen met je vrienden speel je spelletjes. En ontdek je elke keer iets nieuws.

Voor vragen en problemen kan je altijd bij de leiding terecht bij welpenleiding@scoutskortemark.be.

Vergeet ook niet om elke activiteit je uniform met sjaaltje aan te doen. Om dat te bestellen kan je terecht bij ons uniformteam, te bereiken via uniform@scoutskortemark.be of de pagina "uniform".

Welpenweekend

Beste ouders en welpen. Hier vind je de uitnodiging voor ons gekke circusweekend!

Eerste welpenkalender

Hallo welpen(ouders)

Het nieuwe scoutsjaar is eindelijk van start gegaan. Hier vinden jullie alvast onze eerste kalender!

Bij vragen/opmerkingen twijfel niet om een mailtje te sturen naar welpenleiding@scoutskortemark.be of om te bellen.

Welpenleiding

Pieter Favoreel

Biografie: Volg mijn katten op Instagram: https://www.instagram.com/lifeofjerryandadele/

Totem: Angara Hauki

Motto: Not all who wander are lost.

• Agalovers

• BBQ

Tom Decleir

Biografie: Fristi is good, Fristi is life, if I could I would make Fristi my wife

Totem: Luciferoranje Spoetnik Sorewilka

Motto: Het zijn vooral de kleine dingen die het leven leuk maken.

• Penningmeester

• Startdag

Emiel Onraedt Takleid(st)er

Biografie: Mijn echte naam is Emilio Desera Basilva Servaas Onraedt.

Totem: Marmerwitte Marathon Merlin

Motto: Het leven is al serieus genoeg, waarom zou ik mezelf nog serieus nemen? -Marie Vandewalle 2021-

• Uniform

• Avondmarkt