Kapoenen 6 tot 8 jaar, 1e en 2e leerjaar, meisjes en jongens

Ben jij een kapoen? Leuk! Dan ben jij 6, 7 of 8 jaar. En zit je in het eerste of tweede leerjaar.
Op de scouts speel je spelletjes. En leer je nieuwe dingen. Samen met je leiding. En met andere kapoenen.

Voor vragen en problemen kan je altijd bij de leiding terecht bij kapoenenleiding@scoutskortemark.be.

Vergeet ook niet om elke activiteit het rode t-shirtje en sjaaltje aan te doen. Om een sjaaltje of t-shirtje te bestellen kan je terecht bij ons uniformteam, te bereiken via uniform@scoutskortemark.be of de pagina "uniform".

Kampboekje!

Hellowkes

YESYESYES het is zover! Meer informatie over het kamp deze zomer, wij kijken er super hard naar uit! We hopen dat er veel kapoenen meegaan, want hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Ons kamp is van 18 juli tot 22 juli, we vertrekken aan het station in Kortemark en gaan met de trein naar de Panne, het is de bedoeling dat jullie de kapoenen komen halen in de Panne 22 juli om 11u. We voorzien iets lekker op de BBQ om het kamp op een toffe manier af te sluiten, het zou hiervoor gemakkelijk zijn als jullie op voorhand laten weten met hoeveel je komt (broers/zussen/mama's/papa's allemaal welkom), veggie opties zijn ook beschikbaar, laat dit ook op voorhand weten.

In bijlage vinden jullie het kampboekje, bij vragen of problemen mag je me steeds mailen/bellen. (ik zit wel in de examens dus probeer zo snel mogelijk antwoord te geven)

Vriendelijke groeten,

De kapoenenleiding

Kapoenenkalender 3 (5 maart – 22 juli)

Heyla ouders en kapoenen

Hier hebben jullie de nieuwe kalender! JOEHOEE! Deze loopt tot het eind van het jaar, ook het kamp staat erop.

Extra info over het kamp volgt nog.

Bij vragen of problemen, mag je ons altijd contacteren!

Vriendelijke groeten, De kapoenenleiding.

Verandering activiteit 21/01/2022

Helowkes,

Hopelijk heeft iedereen het nieuwe jaar goed ingezet!

Wij kijken er naar uit om jullie weer te zien dit jaar! We starten het jaar alvast met een belangrijke mededeling.

Vrijdagavond 21/01/2022 stond normaal de filmvergadering gepland maar aangezien we niet binnen mogen zitten, zou het wat bevriezen zijn buiten. Hierdoor hebben we ervoor gekozen om de activiteit een dag te verlaten. We verlangen om jullie te zien ZATERDAG 22/01/2022 van 14u-16u. Trek warme kleren aan want we blijven de hele vergadering buiten.

Ps: breng nu zaterdag (08/01/2022) jullie droomsjaaltje mee ;)

Heel veel groetjes en tot dan,

de kapoenenleiding

Volgende pagina

Emma Onraedt

Biografie: Ik ben de zus van Emiel.

Totem: Zomerzonoranje Spreewalder Kauw

Motto: We have nothing to lose and a world to see.

Emma heeft geen speciale functie, maar is wel speciaal

Imanni De Meulenaere

Biografie: 🙌

Totem: Namacebo Mees

Motto: Ook al is het leven geen crèmekar, toch is het te kort om er niet aan te lekken ;).

• Groepsleiding

Justine Deschiever

Biografie: 1m53

Totem: Waterleliewitte ares coendou

Motto: De kapoentjes zijn net niet groter dan ik

Justine heeft geen speciale functie, maar is wel speciaal

• Scholen

Riet Vuylsteke Takleid(st)er

Biografie: Hoe luider en vuiler, hoe liever!

Totem: Chillipepperred konkurensloze pauw

Motto: Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen :)

• Playmates & EHBO

• BBQ

Tom Decleir

Biografie: 🦧

Totem: Luciferoranje Spoetnik Sorewilka

Motto: Het zijn vooral de kleine dingen die het leven goed maken.

Tom heeft geen speciale functie, maar is wel speciaal

Marie Delbarge

Biografie: 🥳

Totem: lavendellila bimbela wasbeer

Motto: Een dag niet naar Sabin und Frank geluisterd, is een dag niet geleefd.

Marie heeft geen speciale functie, maar is wel speciaal

• BBQ