Kabouters 8 tot 11 jaar, 3e tot 5e leerjaar, meisjes

Ben jij een kabouter? Leuk! Dan ben jij 8, 9, 10 of 11 jaar. En zit je in het derde, vierde of vijfde leerjaar. Op de scouts ga je op avontuur. Samen met je vrienden speel je spelletjes. En ontdek je elke keer iets nieuws.

Voor vragen en problemen kan je altijd bij de leiding terecht bij kabouterleiding@scoutskortemark.be.

Vergeet ook niet om elke activiteit je uniform met sjaaltje aan te doen. Om dat te bestellen kan je terecht bij ons uniformteam, te bereiken via uniform@scoutskortemark.be of de pagina "uniform".

kampboekje 2022

Heyheyhey

Hier zijn we dan met het langverwachte kampboekje!

Graag vermeld ik hier nog even de stappen om volledig ingeschreven te zijn. Dit moet vóór 30 juni gebeuren!

1. Mail sturen naar kabouterleiding@scoutskortemark.be met naam kabouter + vermelding inschrijving
  2. Overschrijving van 95 euro naar kabouters scouts kortemark: BE86 1030 5123 3650 (met vermelding Kamp Zingem 2022 + naam)
  3. Medische steekkaart controleren (checken of de informatie nog relevant is en of er zaken moeten opkomen van medicatie of dergelijke, checken of telefoonnummers contactpersonen nog steeds kloppen)
  • Indien medicatie op kamp, gelieve dit ook te vermelden op mail.
  • Indien je het lidnummer niet terugvindt, mag je dit ook vragen op de inschrijvingsmail. Wij zoeken het dan op voor jou!

Indien jullie nog vragen hebben na het doornemen van het kampboekje, aarzel niet om deze te stellen!

Groetjes

De kabouterleiding

Zaterdag 4 juni – ontbijtvergadering

Dag kabouters

Voor de ontbijtvergadering van 8u-10u mogen jullie een halve euro meebrengen.

Tibo, Brecht, Caitlin, Klara, Emiel & Katrijn

14 mei: speeldorp

Hellloooo

Het is weer die dag van het jaar! Na een korte pauze van 2 jaar gaan we samen spelen in het speeldorp!

Adres: In het hartje van het prachtige Werken, Vladslostraat 9 (JH de zunne)

We spreken daar af van 14u00-16u00. Jullie moeten zelf gebracht/opgehaald worden. Ouders kunnen, indien ze dit willen, achteraf nog iets gaan drinken in de bar die door de jeugdraad georganiseerd wordt. Het speeldorp blijft open tot 18u00, maar dan wel zonder de kabouterleiding. (Wij blijven uiteraard nog wachten tot alle ouders hun kabouter(s) opgehaald hebben,).

De kabouters mogen een aantal euro's meenemen indien ze een braadworst willen eten of een drankje willen drinken, maar dit is uiteraard niet verplicht.

Tibo, Brecht, Caitlin, Klara, Emiel & Katrijn

Volgende pagina

Brecht Bentein

Biografie: 🪢

Totem: Down 2 Earth Kaketoe

Motto: mot·to (het; o; meervoud: motto's) - uitdrukking, zin enz., die in het kort de bedoeling van iets aanduidt

• Jeugdraad
  • Penningmeester

• Fuif

Caitlin Muyllaert

Biografie: 🤡

Totem: Orchideefuchsia Dartel Stekelvarken

Motto: Vandaag is een goeie dag om het Nie Geweune Witje te lezen.

• NGW'tje

• BBQ

Tibo Tahon Takleid(st)er

Biografie: Tibo, Toby, Tibi, Titi en nog zoveel meer!

Totem: Zwaailichtoranje spaß Winterkoninkje

Motto: Ik vis nooit achter complimentjes, maar krijg er wel graag!

• Bar

• Avondmarkt

Klara Delbarge

Biografie: Moej koeksjen èn??

Totem: Vlierbloesemgele Pop-up Kwikstaart

Motto: niet iedereen kan altijd alles onthouden hé :))

Klara heeft geen speciale functie, maar is wel speciaal

• Avondmarkt

Emiel Onraedt

Biografie: Mijn echte naam is Emilio Desera Basilva Servaas Onraedt.

Totem: Marmerwitte Marathon Merlin

Motto: Het leven is al serieus genoeg, waarom zou ik mezelf nog serieus nemen? -Marie Vandewalle 2021-

Emiel heeft geen speciale functie, maar is wel speciaal

• Startdag

Katrijn Perneel

Biografie:

Totem: zeevonkgroene saffraan arassari

Motto: Ik speel graag boer en zwijn.

Katrijn heeft geen speciale functie, maar is wel speciaal

• Oudleidingsactiviteit