Kabouters 8 tot 11 jaar, 3e tot 5e leerjaar, meisjes

Ben jij een kabouter? Leuk! Dan ben jij 8, 9, 10 of 11 jaar. En zit je in het derde, vierde of vijfde leerjaar. Op de scouts ga je op avontuur. Samen met je vrienden speel je spelletjes. En ontdek je elke keer iets nieuws.

Voor vragen en problemen kan je altijd bij de leiding terecht bij kabouterleiding@scoutskortemark.be.

Vergeet ook niet om elke activiteit je uniform met sjaaltje aan te doen. Om dat te bestellen kan je terecht bij ons uniformteam, te bereiken via uniform@scoutskortemark.be of de pagina "uniform".

Kabouterkalender 1

Dag lieve kabouters en ouders

Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur. Hier kan je de kalender bekijken die gemaakt werd door jullie nieuwe leiding!

Als jullie met vragen of opmerkingen zitten, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via kabouterleiding@scoutskortemark.be

De kabouterleiding (Flor, Justine, Siebrand & Alies)

kampboekje 2022

Heyheyhey

Hier zijn we dan met het langverwachte kampboekje!

Graag vermeld ik hier nog even de stappen om volledig ingeschreven te zijn. Dit moet vóór 30 juni gebeuren!

1. Mail sturen naar kabouterleiding@scoutskortemark.be met naam kabouter + vermelding inschrijving
  2. Overschrijving van 95 euro naar kabouters scouts kortemark: BE86 1030 5123 3650 (met vermelding Kamp Zingem 2022 + naam)
  3. Medische steekkaart controleren (checken of de informatie nog relevant is en of er zaken moeten opkomen van medicatie of dergelijke, checken of telefoonnummers contactpersonen nog steeds kloppen)
  • Indien medicatie op kamp, gelieve dit ook te vermelden op mail.
  • Indien je het lidnummer niet terugvindt, mag je dit ook vragen op de inschrijvingsmail. Wij zoeken het dan op voor jou!

Indien jullie nog vragen hebben na het doornemen van het kampboekje, aarzel niet om deze te stellen!

Groetjes

De kabouterleiding

Zaterdag 4 juni – ontbijtvergadering

Dag kabouters

Voor de ontbijtvergadering van 8u-10u mogen jullie een halve euro meebrengen.

Tibo, Brecht, Caitlin, Klara, Emiel & Katrijn

Volgende pagina

Alies Vandewalle

Biografie: Ik hou van fruit, je bent mijn druifje (altijd te vinden op fuifjes)