Jongverkenners 11 tot 14 jaar, 6e leerjaar tot 2e middelbaar, jongens

Als jongverkenner ben je 11 tot 14 jaar en zit je in het zesde leerjaar of het eerste of tweede middelbaar. Bij de scouts leer je je plan trekken. Een zithoek sjorren, op tweedaagse gaan, je eigen potje koken. Maar daarnaast hou je er ook van een leuk bosspel te spelen. Elke week iets anders, maar steeds met je vrienden.

Voor vragen en problemen kan je altijd bij de leiding terecht bij jongverkennerleiding@scoutskortemark.be.

Vergeet ook niet om elke activiteit je uniform met sjaaltje aan te doen. Om dat te bestellen kan je terecht bij ons uniformteam, te bereiken via uniform@scoutskortemark.be of de pagina "uniform".

KAMP KAMP KAMP!!!

Beste jongverkenners en ouders,

Het is al juni, en iedereen met een beetje scoutsbloed weet wat dit betekend! Het kamp komt eraan!!!

Als je mee op avontuur wil met de meest afschrikwekkende stammen van het hoge noorden, dan is nu je kans! Laat je baard staan, scherp je bijl en zorg er maar voor dat je rauwe vis lust want we vertrekken richting de Ardennen waar we jullie zullen omvormen tot de schrik van de gemiddelde middeleeuwse West-Europeaan, a.k.a. DE VIKINGS!

Hieronder dus nog een waslijst aan praktische zaken zodat alles tiptop geregeld kan worden.

EERST EN VOORAL: HEEL BELANGRIJK!!!

- De medische fiche en individuele steekkaart moeten in orde zijn! Check deze nog eens en pas ze aan indien nodig
   Aanpassen kan via https:// groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be
   Via de link kan je inloggen a.d.h.v. je lidnummer (als je deze kwijt bent, contacteer ons!). In bijlage kan u ook nog
eens een volledige handleiding terugvinden.
- Vergeet ook je Kids-Id/Identiteitskaart + kopie niet!
- Idem voor nodige medicatie + doktersattest!
- We zullen ter plekke nog een stuk wandelen naar het kampterrein, dus zorg ervoor dat al je gerief in 1 trekzak zit die
je kan dragen! Stevige stapschoenen zijn ook een must!
- We zullen eten onderweg, dus vergeet je lunchpakket niet.
- Houdt ook de regelgeving in oog i.v.m. het dragen van een mondmasker op openbaar vervoer.

WANNEER EN WAAR?

Doorgaan: we spreken af aan het station van Kortemark zondag 17 juli om 8u.
Terugkeren: we zullen terug aan het station van Kortemark staan woensdag 27 juli om 17u38. Omdat de trein soms wat rare kuren heeft in België kan dit uur nog veranderen; als dit zo zou zijn houden we jullie op de hoogte.

POST EN ZO?

Brieven, kaartjes en andere mogen verzonden worden naar volgend adres:
Scouts Kortemark Jongverkenners
T.a.v. [Voornaam] [Naam]
Basse-Rue 92b
66 92 Petit-Thier

HOEVEEL KOST DAT PRECIES?

Voor een volle 10 dagen leute, eten en accommodatie vragen wij €120,
te storten op het rekeningnummer BE61 1030 3583 6417 met vermelding “Kamp jongverkenners [Voornaam] [Naam]”
à de betaling geldt als inschrijving voor het kamp, gelieve dit te doen vóór 1 juli a.u.b.

WAT NEEM IK MEE: the essentials

-> zwaar gerief steek je best onderaan je zak, dicht tegen je rug!

In bijlage kan je nog eens het mooie kampboekje terugvinden 😉

Zaterdagavond 11 juni om 20u zal er een infoavond rond het kamp plaatsvinden aan het scoutslokaal.
Als je hierna (of vroeger) nog vragen hebt aarzel niet om ons te contacteren via mail of telefoon!

Een stevige scoutslinker,

De jongverkennerleiding,

jongverkennerleiding@scoutskortemark.be
Kato Vermeulen            0497 66 35 93
Marie Vandewalle         0471 77 93 72
Pieter Favoreel              0492 31 13 61
Ewan Moenaert            0471 08 90 17
Flor Gysels                    0474 64 48 42

Kalender Jongverkenners maart-juni 2022

Hallo beste jongverkenners en ouders!

Hieronder volgt de laatste kalender van het scoutsjaar. Maar
niet getreurd, we hebben nog een hoop leuke vergaderingen
klaarstaan! Daarna is het uitkijken naar kamp…

Financiële actie 5 maart

Beste leden en ouders

Zaterdag 5 maart houden we een eerste actie om ons kamp te financieren.

Zoals jullie misschien al eens hebben zien passeren via Facebook of mail zullen we pannenkoeken verkopen.
Uiteraard hopen we dat jullie een steentje bijdragen, maar we zullen ook de ronde doen bij de huizen rond de lokalen om klanten te zoeken. Kom zeker af want jullie werk wordt beloond op kamp!

Nogmaals de link voor de bestellingsform moesten jullie deze nog niet gevonden hebben:

Deze financiële actie zal de volledige dag duren.
Jullie worden verwacht aan het lokaal om 10u, we zullen de handjes uit de mouwen steken tot 17u.
Jullie zullen waarschijnlijk honger krijgen na het harde werkt dus neem jullie boterhammetjes mee voor ’s middags.
Een rugzak(je) kan ook handig zijn om de pannenkoeken rond te brengen.

De leiding zal voor een vieruurtje zorgen 😉

De jongverkennerleiding

Kato, Marie, Pieter, Ewan, Flor

Volgende pagina

Marie Vandewalle

Biografie: Als je niet af en toe zondigt, is Jezus voor niets gestorven

Totem: Berliner Sneeuwstormvogel

Motto: How am i supposed to live, laugh, love in these conditions?

• Uniform
  • Webmaster

• BBQ

Pieter Favoreel

Biografie: 👨

Totem: Angara Hauki

Motto: Elk nadeel heeft z'n voordeel.

• NGW'tje

• Oudleidingsactiviteit

Kato Vermeulen Takleid(st)er

Biografie: vrouw, 1m65, rost, bril, scout

Totem: Sterrenhemelblauwe Luchthartige Boekvink

Motto: Lachen is gezond, zeit den boer, en ie ging pret goan planten.

• Uniform

• Avondmarkt

Ewan Moenaert

Biografie: Rost :)

Totem: Brownie Scholekster

Motto: Think outside the box.

• Playmates & EHBO

• Leidingsactiviteit

Flor Gysels

Biografie: ik eet graag hepsenworst