Jongverkenners 11 tot 14 jaar, 6e leerjaar tot 2e middelbaar, jongens

Als jongverkenner ben je 11 tot 14 jaar en zit je in het zesde leerjaar of het eerste of tweede middelbaar. Bij de scouts leer je je plan trekken. Een zithoek sjorren, op tweedaagse gaan, je eigen potje koken. Maar daarnaast hou je er ook van een leuk bosspel te spelen. Elke week iets anders, maar steeds met je vrienden.

Voor vragen en problemen kan je altijd bij de leiding terecht bij jongverkennerleiding@scoutskortemark.be.

Vergeet ook niet om elke activiteit je uniform met sjaaltje aan te doen. Om dat te bestellen kan je terecht bij ons uniformteam, te bereiken via uniform@scoutskortemark.be of de pagina "uniform".

Finaciële actie 18 en 25 februari

Beste ouders en jongverkenners

Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar!

Zoals elk jaar doen de jongverkenners een financiële actie ter voordele van hun tentenkamp. Dit jaar verkopen we WC-papier. We doen deze verkoop online maar ook van deur tot deur.

Onze financiële actie zou doorgaan op 18 en eventueel 25 februari (afhankelijk van hoeveel er verkocht is op 18 februari) van 10u00 -17u00. Valentijnsvergadering en sneeuwvergadering worden dus op de kalender vervangen door financiële actie van 10u00-17u00. Meer info volgt nog een week voordien.

Wil jij graag al wat verkopen aan je familie, vrienden, leerkrachten,… dat kan door hen deze link te bezorgen en te laten invullen.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJS-1Q7oExdgePfRU07y4TIdDArijSEygq3B6NhTHFpTWcag/viewform?usp=sf_link

Jongverkennersleiding

Kalender november tot februari

Weekendbrief

Dag jongverkenners en ouders

Het weekend komt eraan, wij kijken er heel hard naar uit! Maar we kunnen niet vertrekken zonder dat jullie weten hoe of wat. Vandaar hebben wij een brief gemaakt, lees deze goed door en schrijf jullie zeker in voor het super toffe weekend!

Jongverkennersleiding

Volgende pagina

Louise Bakelandt Takleid(st)er

Biografie: 🤪

Totem: Flügelroze Geliantus Impala

Motto: Opgeven kan morgen ook nog!

• Playmates & EHBO

• Scholen

Katrijn Perneel

Totem: zeevonkgroene saffraan arassari

Motto: Ik speel graag boer en zwijn.

• Materiaalmeester

• Fuif

Cis Gysels

Totem: Ledlampblauwe Carrara Shetlandpony