Jonggidsen 11 tot 14 jaar, 6e lj, 1e en 2e middelbaar, meisjes

Als jonggids ben je 11 tot 14 jaar en zit je in het zesde leerjaar of het eerste of tweede middelbaar. Bij de scouts leer je je plan trekken. Een zithoek sjorren, op tweedaagse gaan, je eigen potje koken. Maar daarnaast hou je er ook van een leuk bosspel te spelen. Elke week iets anders, maar steeds met je vrienden.

Voor vragen en problemen kan je altijd bij de leiding terecht bij jonggidsenleiding@scoutskortemark.be.

Vergeet ook niet om elke activiteit je uniform met sjaaltje aan te doen. Om dat te bestellen kan je terecht bij ons uniformteam, te bereiken via uniform@scoutskortemark.be of de pagina "uniform".

Brief jonggidsen weekend

Beste jonggidsen en ouders

Het tweede jonggidsen weekend komt er bijna aan. In bijlage vindt u de brief waarop alle informatie staat rond ons weekend.

Als er vragen zijn rond het weekend, mag u ons altijd mailen of telefonisch contacteren.

De jonggidsen leiding

Kalender 3 jonggidsen

Beste ouders en jonggidsen

Hierbij de nieuwe jonggidsen kalender! We gaan ook op weekend 3 - 4 - 5 februari. Meer info over het weekend volgt later nog.

Wij hebben er al suuuuper veel zin in! Hopelijk jullie ook?

De jonggidsenleiding

Belangrijke info schaatsen

Beste jonggidsen en ouders

Zaterdag 10/12 gaan we gaan schaatsen en wij geven u graag nog wat belangrijke info mee. We gaan schaatsen op de schaatspiste van Boudewijn Seapark: Alfons de Baeckestraat 12, 8200 Brugge.

We hebben gereserveerd van 14 tot 16 uur. We spreken af in Brugge aan de schaatspiste om 13u55 zodat we om 14 uur kunnen schaatsen. Je kan uw dochter terug komen ophalen om 16u05 in Brugge. Denk eraan om te carpoolen met verschillende jonggidsen.

Het bedrag om te schaatsen is €6. Dit graag over te schrijven op volgende rekeningnummer: BE11 1030 6924 6348 met vermelding "Naam jonggidsen + schaatsen". Graag ook een mailtje terug sturen als uw dochter meegaat zodat we zaterdag weten wanneer we compleet zijn.

Volgende items moet je zeker mee hebben:

Handschoenen

Paspoort (moet je inruilen voor schaatsen)

Wij hebben er alvast heel veel zin in!

De jonggidsenleiding

Volgende pagina

Iebe De Meulenaere

Biografie: Ik ben al van kleins af aan een echte scoutser. Doorheen de jaren ben ik niet veel gegroeid, maar mijn passie voor de scouts wel.

Totem: Magneetrode Terra Drongo

Motto: mijn motto is: ik kom er wel overheen, laat me eerst dramatisch zijn...

Iebe heeft geen speciale functie, maar is wel speciaal

• Oudleidingsactiviteit

Tibo Tahon

Biografie: Tibo, Toby, Tibi, Titi en nog zoveel meer!

Totem: Zwaailichtoranje spaß Winterkoninkje

Motto: Ik vis nooit achter complimentjes, maar krijg er wel graag!

• Groepsleiding

• Leidingsactiviteit

Louise Cornette Takleid(st)er

Biografie: Het leven is goed en kaas maakt mijn leven beter

Totem: Punkroze Passiflora Pongo

Motto: Je leeft maar één keer, dus doe gek!

• Playmates & EHBO

• Avondmarkt