Jonggidsen 11 tot 14 jaar, 6e lj, 1e en 2e middelbaar, meisjes

Als jonggids ben je 11 tot 14 jaar en zit je in het zesde leerjaar of het eerste of tweede middelbaar. Bij de scouts leer je je plan trekken. Een zithoek sjorren, op tweedaagse gaan, je eigen potje koken. Maar daarnaast hou je er ook van een leuk bosspel te spelen. Elke week iets anders, maar steeds met je vrienden.

Voor vragen en problemen kan je altijd bij de leiding terecht bij jonggidsenleiding@scoutskortemark.be.

Vergeet ook niet om elke activiteit je uniform met sjaaltje aan te doen. Om dat te bestellen kan je terecht bij ons uniformteam, te bereiken via uniform@scoutskortemark.be of de pagina "uniform".

Halloween weekend

Beste jonggidsen en ouders

Het eerste jonggidsen weekend staat bijna voor de deur. In bijlage vindt u de brief waarop alle informatie staat rond ons weekend.

Als er vragen zijn rond het weekend, mag u ons altijd mailen of telefonisch contacteren.

De jonggidsen leiding

Kalender 1 jonggidsen

Beste jonggidsen en ouders

Het nieuwe scoutsjaar is terug van start gegaan! Joepieee!

Hier vinden jullie dan ook onze eerste kalender van dit jaar. Wij hebben er alvast zin in!

Als jullie met vragen of opmerkingen zitten, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Stevige scoutslinker,

De jonggidsenleiding (Iebe, Tibo en Louise)

Iebe De Meulenaere

Biografie: Ik ben al van kleins af aan een echte scoutser. Doorheen de jaren ben ik niet veel gegroeid, maar mijn passie voor de scouts wel.

Totem: Magneetrode Terra Drongo

Motto: mijn motto is: ik kom er wel overheen, laat me eerst dramatisch zijn...

Iebe heeft geen speciale functie, maar is wel speciaal

• Oudleidingsactiviteit

Tibo Tahon

Biografie: Tibo, Toby, Tibi, Titi en nog zoveel meer!

Totem: Zwaailichtoranje spaß Winterkoninkje

Motto: Ik vis nooit achter complimentjes, maar krijg er wel graag!

• Groepsleiding

• Leidingsactiviteit

Louise Cornette Takleid(st)er

Biografie: Ik eet heel de dag door kaas 😋🧀