Jins 17 jaar, 5e middelbaar, meisjes en jongens

Jins zitten in het 5de jaar van het middelbaar. Als jin heb je de tijd van je leven. Samen met je medejins bepalen jullie zelf hoe jullie jaar eruitziet. Jullie halen alles uit de kan tijdens het laatste jaar als lid. Op buitenlands kamp, gekke projecten op poten zetten. En je klaarmaken om leiding te worden.

Voor vragen en problemen kan je altijd bij de leiding terecht bij jinleiding@scoutskortemark.be

Vergeet ook niet om elke activiteit het uniform met sjaaltje aan te doen. Om een uniform te bestellen kan je terecht bij ons uniformteam, te bereiken via uniform@scoutskortemark.be of de pagina "uniform".

Kalender Jins Sep-Dec 2022

Een nieuw scoutsjaar vraagt een nieuwe kalender!

3de kalender Jins 2021-2022

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Het jaar 2022 wordt ingezet met weer een superleuke kalender.

De Jinleiding xoxo

2de kalender Jins 2021-2022

De tweede kalender van het jaar is een feit. Deze kalender loopt tot eind dit jaar.

De jinleiding xoxo

Volgende pagina

Kato Vermeulen Takleid(st)er

Biografie: vrouw, 1m65, rost, bril, scout

Totem: Sterrenhemelblauwe Luchthartige Boekvink

Motto: Lachen is gezond, zeit den boer, en ie ging pret goan planten.

• NGW'tje
  • Uniform

• Fuif

Riet Vuylsteke

Biografie: Hoe luider en vuiler, hoe liever!

Totem: Chillipepperred konkurensloze pauw

Motto: Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen :)

• NGW'tje

• BBQ