Jins 17 jaar, 5e middelbaar, meisjes en jongens

Jins zitten in het 5de jaar van het middelbaar. Als jin heb je de tijd van je leven. Samen met je medejins bepalen jullie zelf hoe jullie jaar eruitziet. Jullie halen alles uit de kan tijdens het laatste jaar als lid. Op buitenlands kamp, gekke projecten op poten zetten. En je klaarmaken om leiding te worden.

Voor vragen en problemen kan je altijd bij de leiding terecht bij jinleiding@scoutskortemark.be

Vergeet ook niet om elke activiteit het uniform met sjaaltje aan te doen. Om een uniform te bestellen kan je terecht bij ons uniformteam, te bereiken via uniform@scoutskortemark.be of de pagina "uniform".

2de kalender Jins 2021-2022

De tweede kalender van het jaar is een feit. Deze kalender loopt tot eind dit jaar.

De jinleiding xoxo

1ste kalender Jins 2021-2022

Bij deze is het zover. Jullie eerste kalender als Jin is een feit. Hieronder kunnen jullie zien welke superleuke activiteiten wij in petto hebben voor jullie.

De jinleiding xoxo

Tine Gobbin

Biografie: 🖖

Totem: Blacklightpaarse Chillax Sneeuwuil

Motto: It is what it is.

• Playmates & EHBO

• Startdag

Iebe De Meulenaere Takleid(st)er

Biografie: Ik ben al van kleins af aan een echte scoutser. Doorheen de jaren ben ik niet veel gegroeid, maar mijn passie voor de scouts wel.

Totem: Magneetrode Terra Drongo

Motto: mijn motto is: ik kom er wel overheen, laat me eerst dramatisch zijn...

• Fuif