Givers 14 tot 16 jaar, 3e en 4e middelbaar, meisjes en jongens

Een giver zit in het derde tot vierde middelbaar. Als giver ga je uitdagingen aan. Nieuwe technieken, uitdagende spelen of eens zelf bepalen waar jullie zin in hebben. Want je amuseren samen met je vrienden, dat is het belangrijkste.

Voor vragen en problemen kan je altijd bij de leiding terecht bij giverleiding@scoutskortemark.be
Vergeet ook niet om elke activiteit het uniform met sjaaltje aan te doen. Om dat te bestellen kan je terecht bij ons uniformteam, te bereiken via uniform@scoutskortemark.be of de pagina "uniform".

Ashley Muyllaert Takleid(st)er

Biografie: 👩‍🏫

Totem: Saffierblauwe Coetya Sifaka

Motto: Het leven is als een frikandel, je moet het zelf speciaal maken :D