Volgende activiteiten

Klik op een evenement om de details weer te geven.

Winterbar Givers en Jins
13 november, Scouts Kortemark
Scouts Sprookjesbos BBQ
23 oktober, De Kouter
Spel zonder grenzen jeugdraad
9 oktober,
Akabe startdag
5 september, Scouts Kortemark

Winterbar Givers en Jins

Onze jaarlijkse winterbar komt terug!

😋 Er valt te proeven van lekkere wafels, warme chocomelk en partysnacks. Natuurlijk ontbreken de biertjes, de jenever en de jägermeister ook niet!

🎶 Aan sfeer en gezelligheid is er zeker geen tekort want we hebben een special guest, namelijk: Messed-up Universe!

Iedereen is welkom vanaf 18u30 aan Kapellestraat 20a in Kortemark voor een gezellige avond.

Scouts Sprookjesbos BBQ

Op 23 oktober verwelkomen we iedereen graag voor een magische avond in ons bos vol elfjes, kabouters, heksen en alle andere figuren.

Iedereen die hierbij aanwezig wilt zijn, kan inschrijven via volgende link: https://forms.gle/SkSeinPZo7LHARpS8

Volwassenen: €17 - worst, rib, brochette
Kinderen: €12 - worst, brochette
Veggie: €12 - groentenburger, balletjes
*Bij elk ticket zit ook een aperitief en een ijsje 🙂

Hopelijk tot dan
een magische scoutslinker
Scouts Kortemark

Sprookjesbos BBQ scouts Kortemark 2021

Spel zonder grenzen jeugdraad

🤩 Zaterdag gaan wij met onze scouts naar Spel Zonder Grenzen van de jeugdraad!

Jij gaat toch ook mee he?

Opgelet: de uren zijn wel niet zoals de normale uren. Kapoenen, welpen en kabouters gaan om 9u-11u30. Jonggidsen en jongverkenners om 13-15u30. En givers en jins om 16-18u30. We spreken ook af aan het station.

Tot zaterdag! 👋🏻

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Jeugdraad Kortemark presenteert: SPEL ZONDER GRENZEN EEN ONVOORSPELBAAR SPEL MET ALLE JEUGDBEWEGINGEN VAN GROOT-KORTEMARK 9 OKTOBER 2021 DOMEIN KREKEMEERSEN KORTEMARK'

Akabe startdag

Net zoals de reguliere scouts, start ook Akabe met een knaller van een startdag!
De startdag is op zondag 5 september en gaat door van 14u-17u.

De leiding kijkt er zeker al naar uit!