Volgende activiteiten

Klik op een evenement om de details weer te geven.

MAA
SPAGHETTI-AVOND β˜†EAT-IN β˜†
11 maart, OC De Gildezaal Handzame
Beers & Burgers tvv Jinkamp
11 februari, Scouts Kortemark
BBQ in de ruimte 2022
5 november, OC De Kouter
Color Run 65 jaar Scouts Kortemark
17 september, Scouts Kortemark

SPAGHETTI-AVOND β˜†EAT-IN β˜†

Dit jaar mogen we eindelijk opnieuw onze spaghetti-avond organiseren. We kijken zo uit naar een echte spaghetti-avond! πŸ—“ Onze spaghetti-avond gaat door op zaterdag 11 maart vanaf 19u aan OC De Gildezaal in Handzame (Schoolwegel 5, Handzame). Een vegetarische portie πŸ₯•, glutenvrije pasta 🌾 of met lactosevrije kaas πŸ§€ is eveneens ook mogelijk! 🍷 Een echte Italiaanse Prosecco kan natuurlijk niet ontbreken! Deze kan aangekocht worden via stamhoofd. En om de dorst te lessen tijdens het eten, bieden we een lekkere wijn aan. 🍝 Een extra portie saus bestellen om in te vriezen? Ook dat kan! Quanta costa? Kind - €10 Volwassene - €15 Veggie - €12 Fles prosecco - €12 Fles rood/wit - €10 πŸ₯‚ Gratis aperitief inbegrepen (keuze uit alcoholisch of mocktail) Inschrijven is mogelijk via stamhoofd; https://shop.stamhoofd.be/spaghetti-avond-eat-in Alvast bedankt! ❀️ Een stevige scoutslinker De akabeleden & -leiding!

Beers & Burgers tvv Jinkamp

Onze jaarlijkse Beers&Burgers komt er weer aan!
Ten voordelen van hun buitenlands kamp organiseren de Jins van Scouts Kortemark opnieuw een gezellige avond vol met, je kan het al raden, biertjes en hamburgers.

Voor slechts 10 euro per persoon kan je komen smullen van 2 zelfgemaakte hamburgers, compleet met groentjes en een lekkere aardappelsalade. Uiteraard is er ook een vegetarische versie beschikbaar. Wie enkel iets wil komen drinken is uiteraard ook welkom, hiervoor is geen inschrijving nodig.

Iedereen is welkom zaterdag 11 februari vanaf 18u30 aan de lokalen van Scouts Kortemark (Kapellestraat 20a, Kortemark)

Via onderstaande link kan je bestellen. Dit kan tot en met 4 februari

Uw bestelling is compleet wanneer wij uw overschrijving hebben ontvangen op het rekeningnummer BE88 1030 2650 7441

Hopelijk zien we jullie dan en alvast bedankt voor de steun!
Jins en jinleiding Scouts Kortemark

BBQ in de ruimte 2022

Beste ouders, leden en sympathisanten

Op 5 november gaat onze jaarlijkse knotsgekke barbecue door. Dit jaar duiken we in de wondere wereld van de ruimte! Wij verwelkomen hierbij zowel jong als oud voor een gezellige avond.
We ontvangen inschrijvingen tot en met 29 oktober.

Inschrijven kan met deze link

πŸ“…zaterdag 5 november
⏰️ om 18u30

πŸ“place to be:
OC De Kouter
Ichtegemstraat 2B
Kortemark 8610

*Tickets:
πŸͺVolwassenen menu: 18 euro
🌎 Kindermenu: 13 euro
πŸ’« Veggie menu: 13 euro

*Bij elk ticket zit ook een aperitief en een ijsje

Hopelijk zien we jullie dan!

Scouts Kortemark

Color Run 65 jaar Scouts Kortemark

Klaar voor de kleurrijkste en plezantste namiddag van je leven? πŸ€©Scouts Kortemark viert z'n 65ste verjaardag en dat willen we graag met jullie vieren! Op zaterdag 17 september organiseren wij een knotsgekke, kleurrijke Color Run. Plezier verzekerd!

πŸ“Β Place to be
Start en aankomst @ Groene zone (Kapellestraat 20a)⏰ Timetable
14:00 Doors open
15:00 Start wave 1 (60% uitverkocht)
16:00 Start wave 2 (100% uitverkocht)
17:00 Start wave 3 (100% uitverkocht)
18:00 Start wave 4 (75% uitverkocht)
18:10 - 21:00 Afterparty met DJ Jellousy

πŸ‘« Iedereen is welkom, jong en oud!

❓ Een 5,5 kilometer lange toer door de straten van Kortemark. Deelnemers kunnen de toer lopen of wandelen. Het parcours is volledig rolstoeltoegankelijk!

🌈 5 kleurenzones op het parcours + kleurrijke afterparty vanaf 18:10!

🎁 T-shirt + goedgevulde goodiebag voor kinderen of volwassenen zit inbegrepen in de deelnameprijs.

🎫 Koop je tickets hier

Tot dan! πŸ‘‹

(ps: houd het fb-evenement in de gaten voor de laatste up-to-date informatie: evenement)