Volgende activiteiten

Klik op een evenement om de details weer te geven.

MAA
🥞Heerlijke pannenkoeken tvv jongverkennerkamp!
5 maart, Scouts Kortemark
Spaghetti-avond *take-away*
19 februari, Scouts Kortemark
Sinterklaas komt!
3 december, Scouts Kortemark
Winterbar Givers en Jins
13 november, Scouts Kortemark

🥞Heerlijke pannenkoeken tvv jongverkennerkamp!

Beste leden, ouders en sympathisanten

🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞

Net als de voorbije jaren kunnen jullie een steentje bijdragen om de jongverkenners van scouts Kortemark een fantastisch kamp te bezorgen. Dit jaar kan dat door een pakketje fantastisch lekkere pannenkoeken te kopen om op te smullen.

De pakketjes wegen een halve kilo en kosten €3,5/pakketje. Bestellen kan door het formulier in te vullen en over te schrijven op het rekeningnummer: BE61 1030 3583 6417
form: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeAGXdtnlJ.../viewform...

Bestellen kan tot en met 2 maart. De pakketjes kunnen opgehaald worden aan de scoutslokalen (Kapellestraat 20a) op 5 maart tussen 10u en 17u of via een van de jongverkenners tot bij u terecht komen.
Daarnaast zal ook deur aan deur verkocht worden in de omgeving van de scoutslokalen. Alvast hartelijk bedankt van de jongverkenners en de leiding!

pannenkoeken tvv jongverkennerkamp

Spaghetti-avond *take-away*

Voor de derde keer organiseert onze akabe-tak hun spaghetti-avond.
Geniet op zaterdag 19 februari van overheerlijke, zelfgemaakte spaghetti!
Toch willen we niet bij de pakken blijven zitten en bieden we, net zoals vorig jaar, een take-away versie aan.
Smullen maar! 😋

❓ Via onze Google forms kunt u een spaghetti-pakket bestellen per persoon.
Zo'n pakket bevat 350g saus, 100g ongekookte pasta en een potje gemalen kaas.
Een vegetarische portie 🥕 of glutenvrije pasta 🌾 is eveneens mogelijk!

🥂🍷 Een echte Italiaanse Prosecco als aperitief kan niet ontbreken! En om de dorst te lessen tijdens het eten, bieden we een lekkere Italiaanse rode & witte wijn aan.

🍝 Een extra portie saus bestellen om in te vriezen? Ook dat kan!

Quanta costa?
Pakket per persoon - €8
Spaghettisaus per kilo - €10
Fles prosecco - €12
Fles rood/wit - €10

📆 Bestellen kan tot dinsdag 15 februari via volgende link: https://forms.gle/sDwvPepgakXepUcSA
Ophalen gebeurt op zaterdag 19 februari tussen 11u & 19u aan onze scoutslokalen (Kapellestraat 20a, Kortemark)

Alvast bedankt! ❤️
De akabeleden & -leiding!

Sinterklaas komt!

Hij komt, hij komt, de lieve goede sint! Jaja, ook bij ons zijn veel kindjes braaf geweest. Hoor jij daar bij? Dat zal ons goed heilig man ons hoogstpersoonlijk komen vertellen.

Op 4 december komt hij samen met de pieten langs om 14u-16u. Brave kindjes krijgen wat lekkers mee naar huis!

Winterbar Givers en Jins

Onze jaarlijkse winterbar komt terug!

😋 Er valt te proeven van lekkere wafels, warme chocomelk en partysnacks. Natuurlijk ontbreken de biertjes, de jenever en de jägermeister ook niet!

🎶 Aan sfeer en gezelligheid is er zeker geen tekort want we hebben een special guest, namelijk: Messed-up Universe!

Iedereen is welkom vanaf 18u30 aan Kapellestraat 20a in Kortemark voor een gezellige avond.