Volgende activiteiten

Klik op een evenement om de details weer te geven.

BBQ in de ruimte 2022
5 november, OC De Kouter
Color Run 65 jaar Scouts Kortemark
17 september, Scouts Kortemark
Openluchtconcerten 65 jaar Scouts Kortemark
16 september, Scouts Kortemark
Startdag scoutsjaar ’22-’23
10 september, scouts Kortemark

BBQ in de ruimte 2022

Beste ouders, leden en sympathisanten

Op 5 november gaat onze jaarlijkse knotsgekke barbecue door. Dit jaar duiken we in de wondere wereld van de ruimte! Wij verwelkomen hierbij zowel jong als oud voor een gezellige avond.
We ontvangen inschrijvingen tot en met 29 oktober.

Inschrijven kan met deze link

📅zaterdag 5 november
⏰️ om 18u30

📍place to be:
OC De Kouter
Ichtegemstraat 2B
Kortemark 8610

*Tickets:
🪐Volwassenen menu: 18 euro
🌎 Kindermenu: 13 euro
💫 Veggie menu: 13 euro

*Bij elk ticket zit ook een aperitief en een ijsje

Hopelijk zien we jullie dan!

Scouts Kortemark

Color Run 65 jaar Scouts Kortemark

Klaar voor de kleurrijkste en plezantste namiddag van je leven? 🤩Scouts Kortemark viert z'n 65ste verjaardag en dat willen we graag met jullie vieren! Op zaterdag 17 september organiseren wij een knotsgekke, kleurrijke Color Run. Plezier verzekerd!

📍 Place to be
Start en aankomst @ Groene zone (Kapellestraat 20a)⏰ Timetable
14:00 Doors open
15:00 Start wave 1 (60% uitverkocht)
16:00 Start wave 2 (100% uitverkocht)
17:00 Start wave 3 (100% uitverkocht)
18:00 Start wave 4 (75% uitverkocht)
18:10 - 21:00 Afterparty met DJ Jellousy

👫 Iedereen is welkom, jong en oud!

❓ Een 5,5 kilometer lange toer door de straten van Kortemark. Deelnemers kunnen de toer lopen of wandelen. Het parcours is volledig rolstoeltoegankelijk!

🌈 5 kleurenzones op het parcours + kleurrijke afterparty vanaf 18:10!

🎁 T-shirt + goedgevulde goodiebag voor kinderen of volwassenen zit inbegrepen in de deelnameprijs.

🎫 Koop je tickets hier

Tot dan! 👋

(ps: houd het fb-evenement in de gaten voor de laatste up-to-date informatie: evenement)

Openluchtconcerten 65 jaar Scouts Kortemark

Scouts Kortemark viert z'n 65ste verjaardag en dat willen we graag met jullie vieren! Op vrijdag 16 september organiseren wij een muzikale avond, vol live-muziek! Dat wordt ongetwijfeld een heel gezellige avond!

Oudleiding, ouders, gasten, vrienden, Kortemarkenaren... Iedereen is welkom om er samen met ons een fantastische avond van te maken.

Gratis toegang!

📍 Place to be
Groene zone (Kapellestraat 20a, Kortemark)⏰ Timetable
18:30 Doors open
19:00 Ozon
20:15 The Cover Store Xperience
23:00 Messed Up Universe👫 Iedereen is welkom, jong en oud!

Proef ook zeker ons eigen gebrouwen streekbier Herwig. Het blonde streekbiertje van 7,5% samen met de leuke bands bezorgen je zeker en vast een heel leuke avond!

Tot dan! 👋

Startdag scoutsjaar ’22-’23

We hebben een fijne kampenperiode achter de rug en zijn ondertussen al stiekem weer aan het uitkijken naar ons nieuwe scoutsjaar.

We zetten dit scoutsjaar zoals elk jaar opnieuw in met een knaller van een startdag. Deze gaat door op 10 september van 14u-16u30. Nadien is iedereen welkom voor een drankje om te klinken op het nieuwe jaar. Tot dan!