Kapoenen

Hallo iedereen!kapoenen Wij zijn de kapoenen, de jongste telgen van Scouts Kortemark! Wij zijn de jongens en meisjes uit het eerste en tweede leerjaar. In de scouts ontdekken we al spelend wat het is om een echte scout te zijn. Onze leiding bedenkt iedere vergadering opnieuw allerlei leuke spelletjes waarin we onze fantasie de vrije loop kunnen laten gaan! Wil je ook graag eens met ons spelletjes spelen of wil je je zoon of dochter inschrijven voor een jaar vol toffe spelletjes en plezier? Dan ben je hier aan het juiste adres! Kom gerust, wie nieuw is, om het eens uit te proberen. De nieuwste kalender met activiteiten is steeds hieronder te vinden.

Voor inschrijvingen, vragen en problemen kan je altijd bij de leiding terecht bij kapoenenleiding@scoutskortemark.be. Vergeet ook niet om elke activiteit het rode t-shirtje en sjaaltje aan te doen. Om een sjaaltje of t-shirtje te bestellen kan je terecht bij ons uniformteam, te bereiken via uniform@scoutskortemark.be.

Een stevige scoutslinker, De kapoenenleiding